Nederlands | English | FranÁais
individuele broodjes
geschenken
fruit
dessert
dranken

terug...

Particulier

Als u nog waarde hecht aan artisanale smaak en kwaliteit kan U bij ons terecht voor uw dagelijks beleg, kaas, brood, fruit, groenten en bereidde gerechten. Ook voor een gevarieerd lunchaanbod kan u onze winkel binnenwandelen of simpelweg bestellen via deze site.

Business

Voor bedrijven zijn onze talloze dagvers bereidde producten beschikbaar al dan niet in combinatie met de ultra verse producten van MiXiT Fresh! .

Logistiek

HWG Delicatessen zorgt met haar jarenlange ervaring voor een naadloze compilatie van alle bestellingen en de uiteindelijke tijdige levering bij de klant. Onze know-how maakt dat we eizona kunnen garanderen dat uw lunch tussen 11u en 12uur op het werk geleverd wordt.

Als een bestelling dus om 12u nog niet aan uw receptie counter staat, mag u ons steeds bellen om te dubbel-checken of er geen kink in de kabel gekomen is. Moest dit door omstandigheden - ook buiten onze eigen verantwoordelijkheid - het geval zijn, dan stellen we steeds alles in het werk om u alsnog binnen een zo kort mogelijke tijdspanne te bedienen/depaneren.

HWG delicatessen vormt met MiXiT Fresh ! een dynamisch, polyvalent en flexibel team dat verder bouwt op de kennis en de logistieke know-how van de afgelopen 25 jaar.

Onze flexibiliteit

HWG delicatessen en MiXiT Fresh! vormen samen een dynamisch, polyvalent en flexibel team dat kan rekenen op de kennis en de logistieke know-how van de afgelopen 25 jaar.

U kan kiezen uit een van de producten die we voor u op deze site hebben samengebracht of voor een op maat samengestelde benadering.

We hebben ook heel wat ervaring met een geïntegreerde catering service voor bedrijven met een eigen cafetaria. Contacteer ons gerust voor een voorstel op maat.

Geschiedenis

Dits Delicatessen NV is in september 1989 van start gegaan met een nieuwe franchisewinkel op het Kerkplein in Zaventem. In 1999 namen de huidige eigenaars deze winkel over en groeide de zaak aanzienlijk o.w.v. doelgerichte bedrijfscatering. In november 2008 ging het moederbedrijf DITS NV in faling. Met nieuwe leveranciers en een evenwaardig zoniet beter kwaliteitsaanbod werd de winkel met de naam Het Waar Genoegen in een hedendaags jasje gestoken. In 2011 ging MiXiT Fresh! van start met een winkel en eigen productie atelier op 100 meter van de HWG Delicatessen winkel. In 2018 werd MiXiT Fresh! als een shop in shop concept om logistieke redenen volledig geïncorporeerd in HWG Delicatessen winkel.

terug...

Vragen ?

Heeft u vragen, bel ons dan gerust!

02 720 00 97