Nederlands | English | FranÁais
individuele broodjes
geschenken
fruit
dessert
dranken

terug...

Particulier

U kan als particulier uw lunch zelf in onze winkel laten samenstellen of bestellen via het dagmenu op deze site.

Business

Voor bedrijven zijn onze ultra verse producten beschikbaar al dan niet in combinatie met diverse lunchformules van HWG Delicatessen.

Logistiek

MiXiT Fresh! kan rekenen op de steun, kennis en ervaring van grote broer Het Waar Genoegen Delicatessen die zorgt voor een naadloze compilatie van alle bestellingen en de uiteindelijke levering bij de klant.

MiX-iT Fresh ! vormt samen met HWG delicatessen een dynamisch, polyvalent en flexibel team dat verder bouwt op de kennis en de logistieke know-how van de afgelopen 25 jaar.

Waarom MiX-iT ?

Het idee is langzaam ontstaan uit de overtuiging dat u als klant hoe langer hoe meer op zoek bent naar een alternatief om tussendoor of als lunch iets gezonds te nuttigen. Het is de bedoeling om de pure smaken maar ook de energie en het rijke aanbod van vitaminen, actieve enzymen en voedingsstoffen zo vers mogelijk ter beschikking te stellen van onze klanten.

Dit doen we door kwalitatief hoogstaande ingrediënten persoonlijk en dagvers te bereiden. In de winkel worden smoothies, slaatjes en sappen samengesteld terwijl u wacht !

Het menu van MiX-iT bestaat uit gerechten op basis van beproefde en geproefde recepten die met de juiste kwalitatieve en verse ingrediënten, op een originele manier leiden tot verrukkelijk verfrissende en gezonde resultaten.

Ons aanbod volgt de seizoenen om de volle krachtige smaak van seizoensfruit en groeten tot bij het eindresultaat te behouden. We gebruiken geen siroop, gepasteuriseerde sappen, suikers, kunstmatige smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat gezonde voeding tegelijk ook lekker en culinair uitmuntend is.

Onze flexibiliteit

Voor levering aan bedrijven kan u kiezen uit de lunchformules die we voor u hebben samengesteld. We werken echter ook op maat. U kan soepleveringen afwisselen met leveringen van verse fruitmanden of smoothies. Soep kan warm of koud geleverd worden dagelijks of volgens afspraak in combinatie met koude buffetten, warme buffetten of belegde broodjes lunches van HWG Delicatessen.


terug...

Vragen ?

Heeft u vragen, bel ons dan gerust!

02 720 00 97