Nederlands | English | FranÁais
individuele broodjes
geschenken
fruit
dessert
dranken

Over Freshfoodpoint

Fresh Food Point is het online bestelplatform van Het Waar Genoegen en shop in shop MiXiT Fresh ! Onze winkel ligt in het hartje van Zaventem waar we dagelijks druk in de weer zijn om onze klanten een uitgebreid gamma van ultra verse, gevarieerde en gezonde kwaliteitsvoeding aan te bieden. We houden eraan u dagvers van het mes te bedienen uit het ons winkelaanbod dat met deze webshop ook via internet toegankelijk is. Er is een grote parking voor onze winkel.

kwaliteit

Het is ons doel om u - naast de hoge kwaliteit van onze producten - dagelijks een vlotte service en gebruiksgemak aan te bieden op basis van vlotte onderlinge communicatie en interactie.

gebruiksgemak

Met slechts één contact heeft u elke dag van de week toegang tot een heel uitgebreid pallet van artisanale producten en diensten.

service

We leveren uiteraard ’s middags, maar ook’s morgens en ’s avonds (na afspraak). Een oplossing op maat bespreken we graag ter plaatse.

communicatie

We houden eraan om op uw vragen/e-mails persoonlijk en zo snel mogelijk te antwoorden. Deze persoonlijke en directe communicatie zorgt voor een vlotte samenwerking.

garantie

Bestellingen worden op tijd, vers en gebruiksklaar geleverd. We leveren lunches tussen 11 en 12 uur. Alles wordt compact, practisch en vakkundig gepresenteerd.

Vragen ?

Heeft u vragen, bel ons dan gerust!

02 720 00 97