Over Fresh Food Point

De fysieke winkel van Fresh Food Point ligt in het hartje van Zaventem. U vindt er dagelijks een uitgebreid gamma van ultra verse, gevarieerde en gezonde kwaliteitsvoeding. U wordt er vers van het mes bedient uit het winkelaanbod dat met de Freshfoodpoint.be webshop ook via internet toegankelijk is. Er is een grote parking voor de winkel.

Kwaliteit

Het is ons doel om u - naast de hoge kwaliteit van onze producten - dagelijks een vlotte service en gebruiksgemak aan te bieden op basis van vlotte onderlinge communicatie en interactie.

Gebruiksgemak

Met slechts één contact heeft u elke dag van de week toegang tot een heel uitgebreid pallet van artisanale producten en diensten.

Service

We leveren uiteraard ’s middags, maar ook’s morgens en ’s avonds (na afspraak). Een oplossing op maat bespreken we graag ter plaatse.

Communicatie

We houden eraan om op uw vragen/e-mails persoonlijk en zo snel mogelijk te antwoorden. Deze persoonlijke en directe communicatie zorgt voor een vlotte samenwerking.

Garantie

Bestellingen worden op tijd, vers en gebruiksklaar geleverd. We leveren lunches tussen 11 en 12 uur. Alles wordt compact, practisch en vakkundig gepresenteerd.