Fresh Food Point Delicatessen

FFP staat voor Fresh Food Point.

Bij Fresh Food Point bieden we onze producten zowel vers van het mes aan, als verwerkt in een flexibele & creatieve cateringoplossing voor particuliere en bedrijfsklanten.

We hanteren al meer dan 25 jaar dezelfde waarden waarin artisanale kwaliteit, culinaire smaak en versheid centraal staan. We zijn 6 dagen op 7 in de weer om het aanbod en uw winkelervaring op peil te houden.

Bij Fresh Food Point vind u ook het unieke MiXiT Fresh salade concept (vegan, vegetarisch, halal, keto en meer). U kan deze dagvers bereidde salades naar hartelust combineren in een MiXiT Fresh BOWL.

Fresh Food Point biedt een uniek en uitgebreid versaanbod dat zowel 's morgens, 's middags als 's avonds beschikbaar is voor levering aan bedrijfsklanten. Bestellen kan ter plaatse in de winkel, via e-mail en nu ook via www.freshfoodpoint.be.

Particulier

Als u waarde hecht aan artisanale smaak en kwaliteit kan U in de winkel terecht voor uw dagelijks beleg, kaas, brood, fruit, groenten en bereidde gerechten. Ook voor een gevarieerd lunchaanbod kan u onze winkel binnenwandelen of simpelweg bestellen via deze webshop.

Business

Voor bedrijven zijn onze talloze dagvers bereidde producten beschikbaar al dan niet in combinatie met de ultra verse producten van MiXiT Fresh! 

Logistiek

Fresh Food Point zorgt met haar jarenlange ervaring voor een naadloze compilatie van alle bestellingen en de uiteindelijke tijdige levering bij de klant. Onze know-how maakt dat we eizona kunnen garanderen dat uw lunch tussen 11u en 12uur op het werk geleverd wordt.

Als een bestelling dus om 12u nog niet aan uw receptie counter staat, mag u ons steeds bellen om te dubbel-checken of er geen kink in de kabel gekomen is. Moest dit door omstandigheden - ook buiten onze eigen verantwoordelijkheid - het geval zijn, dan stellen we steeds alles in het werk om u alsnog binnen een zo kort mogelijke tijdspanne te bedienen/depaneren.

Fresh Food Point bouwt dagelijks met een dynamisch, polyvalent en flexibel team verder op de kennis en de logistieke know-how van de afgelopen 30 jaar.

Onze flexibiliteit

Fresh Food Point bouwt dagelijks met een dynamisch, polyvalent en flexibel team verder op de kennis en de logistieke know-how van de afgelopen 30 jaar.

U kan kiezen uit een van de producten die we voor u op deze site hebben samengebracht of voor een op maat samengestelde benadering.

We hebben ook heel wat ervaring met een geïntegreerde catering service voor bedrijven met een eigen cafetaria. Contacteer ons gerust voor een voorstel op maat.

Onze geschiedenis

Dits Delicatessen NV is in september 1989 van start gegaan met een nieuwe franchise winkel op het Kerkplein in Zaventem. In 1999 namen de huidige eigenaars deze winkel over en groeide de zaak aanzienlijk o.w.v. doelgerichte bedrijfscatering. In november 2008 ging het moederbedrijf DITS NV in faling. Met nieuwe leveranciers en een evenwaardig zo niet beter kwaliteitsaanbod werd de winkel met de naam Het Waar Genoegen in een hedendaags jasje gestoken. In 2011 ging MiXiT Fresh! van start met een eigen winkel en eigen productie atelier op 100 meter van de HWG Delicatessen winkel. In 2015 werd de overkoepelende webshop Freshfoodpoint.be in het leven geroepen om de producten van beide winkels in Corporate Catering formules aan te bieden. In 2018 werd MiXiT Fresh! als een shop in shop concept in het kader van logistieke optimalisatie volledig geïncorporeerd in de HWG Delicatessen winkel. In 2024 staat de totaal vernieuwde webshop online en kan u ons zowel in de fysieke winkel als online terugvinden onder het Fresh Food Point vaandel. Met een nieuw logo en 3 duidelijke productgroepen MiXiT Fresh, Classic Fresh en Daily Fresh passen we ons aan aan de actuele gewoontes en trends.