MiXiT Fresh Bowl

De naam MiXiT Fresh is een logische keuze. We werken enkel met  verse ingrediënten die we de dag zelf samenstellen of mixen tot originele smoothie-, milkshake-, soep- en groentencreaties, telkens volgens onze eigen beproefde recepten. Zo bieden we dagelijks à la minute keuze uit verschillende verse soepen en een gamma ultra verse salades! In ons atelier wordt dagelijks een selectie MiXiT Fresh salades vers gesneden en samengesteld. Daar bovenop heeft u de mogelijkheid om uw salade Bowl aan te vullen uit een divers aanbod van extra toppings uit de MiXiT verstoog.

Ultra vers

Om de ultra-versheid van salades en soepen te kunnen garanderen :

  • is het wisselend aanbod per dag beperkt tot een afgelijnd dagmenu
  • werken we veel met seizoensgebonden producten
  • besteld u slaatjes en soepen die niet in het dagaanbod staan best minstens 1 dag op voorhand
  • wordt alles wat niet in het dagaanbod staat speciaal voor u bereid vanaf een min. aantal personen.

Onze flexibiliteit

Voor levering aan bedrijven kan u kiezen uit de lunchformules die we voor u hebben samengesteld. We werken echter ook op maat. U kan soepleveringen afwisselen met leveringen van verse fruitmanden of smoothies. Soep kan warm of koud geleverd worden dagelijks of volgens afspraak in combinatie met koude buffetten, warme buffetten of belegde broodjes lunches.

Waarom MiXiT?

Het idee is in 2011 ontstaan uit de overtuiging dat u als klant hoe langer hoe meer op zoek bent naar een alternatief om tussendoor of als lunch iets gezonds te nuttigen. Het is de bedoeling om de pure smaken maar ook de energie en het rijke aanbod van vitaminen, actieve enzymen en voedingsstoffen zo vers mogelijk ter beschikking te stellen van onze klanten.

Dit doen we door kwalitatief hoogstaande ingrediënten persoonlijk en dagvers te bereiden. In de winkel worden smoothies, slaatjes en sappen samengesteld terwijl u wacht !

Het menu van MiXiT Fresh bestaat uit gerechten op basis van beproefde en geproefde recepten die met de juiste kwalitatieve en verse ingrediënten, op een originele manier leiden tot verrukkelijk verfrissende en gezonde resultaten.

Ons aanbod volgt de seizoenen om de volle krachtige smaak van seizoensfruit en groeten tot bij het eindresultaat te behouden. We gebruiken geen siroop, gepasteuriseerde sappen, suikers, kunstmatige smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat gezonde voeding tegelijk ook lekker en culinair uitmuntend is.